Fudbal

Mesi bio na korak od prelaska u Espanjol!

Trener Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je fudbaler Barselone Lionel Mesi svojevremeno bio na korak od prelaska na pozajmicu u Espanjol.
Mesi bio na korak od prelaska u Espanjol!
Portal AnalitikaIzvor

Poketino je od 2004. do 2006. godine igrao za Espanjol, đe je i završio karijeru, a taj klub je tražio od velikog gradskog rivala Barselone da pušti Mesija na pozajmicu.

Poketino je pomenuo taj slučaj pošto je bivši trener Liverpula Brendan Rodžers nedavno izjavio da je bio blizu potpisivanja ugovora sa sadašnjim fudbalerom Totenhema Dele Alijem, koji pruža dobre partije za londonski klub.

"Da li znate koliko je fudbalera bilo blizu potpisivanja ugovora sa raznim klubovima. To je bila samo izjava jednog trenera. Dele Ali je sada u Totenhemu. Mi u Espanjolu smo svojevremeno bili blizu potpisivanja ugovora sa Lionelom Mesijem, centimetar je nedostajao. Nevjerovatno ali istinito", rekao je Poketino, prenijeli su britanski mediji.

"U fudbalu uvijek imate 'ako, ako, ako', ali u fudbalu se radi o realnosti, a ne o tome šta je možda moglo da se dogodi", dodao je trener Totenhema.

Portal Analitika