Košarka

JOVOVIĆ: Nadam se da ćemo obezbijediti opstanak

Izjave nakon poraza Sutjeske od Mega Leksa u Nikšiću 73:68 u okviru 21. kola ABA lige:
JOVOVIĆ: Nadam se da ćemo obezbijediti opstanak
Portal AnalitikaIzvor

Igor Jovović-Trener Sutjeske:

"Težak meč za čitav tim a posebno za mene jer sam tek sinoć dogovorio saradnju sa upravom Sutjeske. Imali smo adekvatan pristup i čitav meč je bio na jedan posjed. Slobodna bacanja i njihov skok u napadu bili su segmenti igre koji su presudili. Nadam se da ćemo u naredniih pet mečeva sa ovakvim angažmanom obezbjediti opstanak"

Radosav Spasojević-Sutjeska:

"Dali smo sve od sebe ali to nije bilo dovoljno.Imali smo slab skok i mislim da smo zbog toga i poraženi.Ipak sa ovakvim pristupom mislim da opstanak nije nemoguća misija"

Nikola Ivanović-Mega Leks:

"Uvijek je lijepo igrati u Nikšiću.Sutjeska je igrala čvršće nego u  prethodnim mečevima što je vjerovatno zasluga novog trenera.Iako smo imali loš šut za tri poena dobrom odbranom smo uspjeli izboriti još jednu pobjedu"

Dejan Milojević-Trener Mega Leksa:

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam večeras bio ovdje i vodio ekipu u ovakvom ambijentu.Ovo je definitivno najkošarkaškiji grad u ovoj zemlji.Nadam se da će Sutjeska upisati dovoljan broj pobjeda da ostane u ABA takmičenju i da ćemo i sledeće godine biti gosti u Nikšiću.Što se tiče nas ovo su pobjede u kojima moj mladi tim stasava jer pobijediti protivnika kome je ovo ključna utakmica nije mala stvar.Presudila je dobra odbrana i skok u napadu"

Portal Analitika