Društvo

“Pik Vrbovec” i “Škorpion” donirali 30 paketa suhomesnatih proizvoda

Kompanije “Pik Vrbovec” i “Škorpion” doo Herceg Novi poklonile su 30 paketa suhomesnatih proizvoda socijalno ugroženim porodicama koje se nalaze na evidenciji humanitarne fondacije Banka hrane Crne Gore.
“Pik Vrbovec” i “Škorpion” donirali 30 paketa suhomesnatih proizvoda
Portal AnalitikaIzvor

-U okviru manifestacije “Sunčane igrarije”, koja je juče održana u Delta sitiju, te dvije kompanije su, saopšteno je iz Banke hrane, organizovale humanitarno edukativnu radionicu pod sloganom “Niko kao Piko - Pravimo užinu za družinu”, gdje su mališani imali priliku da prave sendviče sa Piko parizerom.

Na kraju takmičenja su ih, sa svojim porukama i 30 poklon paketa “Pik Vrbovec” proizvoda, podijelili svojim drugarima i njihovim porodicama kojima je takva vrsta pomoći potrebna.

Banka hrane je zahvalila donatorima, najmlađim učesnicima akcije i animatoru Žarku Žabcu koji je vodio radionicu uz poruke ljubavi, humanosti, drugarstva, empatije i značaja pomaganja drugima.

“Donator je obećao da će i ubuduće učestvovati u humanitarnim aktivnostima sa najmlađim generacijama”, saopšteno je Portalu Analitika iz Banke hrane.

Portal Analitika