Politika

Socijaldemokrate će dati podršku Vladi

Glavni odbor Socijaldemokrata Crne Gore (SD) a jednoglasno je na današnjoj sjednici donio odluku da njeni poslanici glasaju za povjerenje aktuelnoj Vladi Crne Gore, u kojoj predstavnici SD-a aktivno i uspješno djeluju i dosljedno realizuju program za koji su dobili mandat od građana.
Socijaldemokrate će dati podršku Vladi
Portal AnalitikaIzvor

Glavni odbor je takođe jednoglasno usvojio izvještaj Izborne komisije, kojim je konstatovano da je jedini kandidat za predsjednika Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, a kandidati za potpredsjednike Mićo Orlandić, Vujica Lazović i Damir Šehović.

Takođe, na sjednici su jednoglasno utvrđeni i nacrti Programa i Statuta, koji će biti usvojeni na predstojećem Kongresu koji će biti održan 31. januara tekuće godine.

"Glavni odbor je naročito istakao važnost zaokruživanja partijske infrastrukture i formiranja opštinskih odbora u svim opštinama u Crnoj Gori, a posebno naglasio značaj stabilne i dosljedne politike koja je vođena u prethodnom periodu, oslonjene na izvorne principe građanske, multietničke, demokratske i evroatlantske Crne Gore", piše u saopštenju Socijaldemokrata.

Portal Analitika