TV / Film

POSLUŠAJTE: TBOK priznali Kosovo, Kesić ih nagovarao da promijene odluku

U sinoćnjoj radio emisiji "The Books of Knjige" koja se emituje na Anteni M gost je bio Zoran Kesić, jedan od autora popularne emisije "24 minuta" na Televiziji B92.
POSLUŠAJTE: TBOK priznali Kosovo, Kesić ih nagovarao da promijene odluku
Portal AnalitikaIzvor

Buksovci su mu saopštili da su preksinoć pozvali Hašima Tačija oko 20 sati i rekli mu da priznaju Kosovo, a Kesić ih je potom nagovarao da povuku svoju odluku nudeći ustupak, srazmjeran svojem medijskom uticaju - da Srbija prestane da se ljuti na Crnu Goru što će ući u NATO.

Kesić je dalje istakao da Crna Gora i Srbija moraju "ostati dva oka u glavi i da je bitan razgovor, dakle komunikacija, i da treba graditi mostove na bazi onoga čega trenutno imamo, a to je prijateljstvo".

Popaj mu je na to odgovorio da "treba tražiti stvari koje nas spajaju, a ne one koje razdvajaju, poput Mojkovačke bitke ili vaterpolo utakmice".

- Ja mislim da bi bio lijep ustupak Crne Gore da ne igra punom snagom, jer je Srbiji jako bitno da vaterpolisti pobijede - kazao je Kesić referirajući na večerašnje finale Evropskog prvenstva koje se igra u Beogradu.

U daljem razgovoru bilo je riječi o premijerima Crne Gore i Srbije, prostituciji, najljepšoj TV voditeljki, ali i njihovom skorašnjem susretu.

Više možete poslušati u snimku sinoć emitovane emisije.

Portal Analitika