Odbojka

Prijem za OK „Bar Volley“ povodom osvajanja srebrne medalje

Povodom osvajanja srebrne medalje na nedavno održanom Međunarodnom festivalu odbojke u Novom Sadu, predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić ugostio je igrače pionirske ekipe OK „Bar Volley“, na čelu sa trenerom Vladanom Jovanovićem.
Prijem za OK „Bar Volley“ povodom osvajanja srebrne medalje
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prijemu su prisustvovali sekretar Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti Boris Mijović i predsjednik kluba Mirko Radević.

Predsjednik Opštine Bar je gostima poželio dobrodošlicu i puno uspjeha u Novoj godini, kako na sportskom, tako i na obrazovnom planu.

- Drago mi je što ste danas naši gosti i ovaj povod je veoma značajan. Uspjesi koje postižete na sportskom planu nas veoma raduju, ali isto tako smo zadovoljni i zbog činjenice da ste svi dobri đaci, jer jedno bez drugog ne ide. Sekretarijat za opštu upravu i društvene djelatnosti je raspisao konkurs za sufinansiranje programa rada sportskih klubova, što predstavlja podršku barske lokalne uprave da nastavite sa uspjesima i dobrim rezultatima - naveo je dr Srzentić.

Trener OK „Bar Volley“ se zahvalio predsjedniku Opštine na srdačnom prijemu, kao i na podršci koju barska loklana uprava pruža ovom klubu. Pored toga, on je naveo da je nedavno održani Međunarodni festival odbojke, na kojem su osvojio drugo mjesto u pionirskoj kategoriji, jedan od najvećih turnira na Balkanu, na kojem je učestvovalo 96 ekipa iz 8 zemalja.

Takođe, učešće na ovom turniru je za klub predstavljalo odličnu priliku za uspostavljanje saradnje sa drugim inostranim klubovima, a najavljeno je i održavanje Međunarodnog odbojkaškog turnira u mjesecu maju, u organizaciji Opštine Bar i OK „Bar Volley“.

Portal Analitika