Muzika

Eli Golding na otvaranju Exita 7. jula

Muzička superzvijezda Eli Golding konačno dolazi na ove prostore i 7. jula će nastupiti na svečanom otvaranju ovogodišnjeg "Exit" festivala! Sa preko 17 prestižnih nagrada, multiplatinastim tiražima i tri milijarde "Youtube" pregleda, 27-godišnja pjevačica smatra se za jednu od najpopularnijih ženskih izvođača današnjice uz Tejlor Svift, Adel i Rijanu.
Eli Golding na otvaranju Exita 7. jula
Portal AnalitikaIzvor

Eli na Exit dolazi kao hedlajner najvećih svjetskih festivala kao što su Glastonbury, Lollapalooza, iTunes, Future Music, Rock Werchter, Benicassim, Sziget i brojni drugi. Ove godine, pored Exita, predvodi i program kalifornijskog giganta Coachelle, rame uz rame sa Kalvinom Harisom i ponovo okupljenim Guns'n'Roses! Na glavnoj bini Exita, uz spektakularan vatromet moći će da se čuju neki od najvećih savremenih hitova poput "Burn", "Love Me Like You Do", "Lights", "I Need Your Love", "Outside", "Starry Eyed"...

1901eli1

Aktuelni album "Delirium" producirao je švedski pop genije Max Martin, čovjek od kojeg više napisanih hitova imaju samo Lennon i McCartney, a koji je radio i aktuelne albume za Adel, Tejlor Svift i The Weeknd. Ova saradnja oboma je donijela dvij nominacije za Grammy nagrade, a zajedno su napisali najveće hitove "Love Me Like You Do", "On My Mind" i "Army", čiji spotovi zajedno imaju preko milijardu "Youtube" pregleda! I prethodni albumi "Lights" i "Halcyon" osvojili su sve vodeće svjetske diskografske i radijske top liste, a prestižnu BRIT nagradu za najboljeg ženskog izvođača osvojila je 2014. godine.

Britanska pjevačica sarađivala je sa poznatim imenima kao što su Kalvin Haris, Skrillex, Metju Herbert, Junkie XL, radila pjesme za filmove "Igre gladi" i "50 nijansi siva", gostovala u popularnim TV serijalima "X Factor" i "Voice", a njen nastup na posljednjoj "Victoria's Secret" reviji uživo je prenošen širom svijeta. Osim toga, na ličnu želju mladenaca, pjevala je i u Bakingemskoj palati na vjenčanju britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton.

Ovogodišnji Exit festival održaće se od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a do sada potvrđeni izvođači su Bastille, Wiz Khalifa, Niki Romero, Stormzy, Modestep, Wilkinson, DJ Hype i  drugi.

Trenutna cijena ulaznice za sve dane Exita za crnogorske državljane je 58 eura. U prodaji je i karta za Exit kamp od 26,5 eura, kao i paket ulaznica za "Exit avanturu" (Exit + Sea Dance festival) po cijeni od 69 eura.

 

Izvor: blic.rs

Portal Analitika