Vaterpolo

Veliki meč za ''ajkule'' - Crna Gora sa Italijom za polufinale EP!

Dan istine na Evropskom prvenstvu za vaterpoliste! "Ajkule" čeka duel sa Italijom u četvrtfinalu, o njegovoj važnosti je sve rečenoprethodnih dana, slijedi borba za medalju u Beogradu, ali i za olimpijsku vizu.
Veliki meč za ''ajkule'' - Crna Gora sa Italijom za polufinale EP!
Portal AnalitikaIzvor

U slučaju trijumfa Crna Gora bi napravila veliki korak ka plasmanu u Rio de Žaneiro. Ali, kalkulacije oko odlaska u Brazil su nešto o čemu bi moglo da se priča tek ako tim Vladimira Gojkovića slavi u utakmici sa Italijanima.

''Svi smo zdravi a to je prvi preduslov da igramo na način na koji želimo. Svi su raspoloženi, atmosfera je odlična. Sada igramo protiv protivnika koji je u ovom momentu pokazao dosta. Ali, mislim da se i naša igra dizala iz meča u meč. Ova pauza nam je prijala da pokušamo da popravimo još neke stvari. Sad je momenat kada moramo da uđemo u meč na najbolji mogući način, da damo koliko možemo. To je meč četvrtfinala kada svaki put morate da pružite 100 posto svojih mogućnosti da bi došli do željenog cilja'', poručio je selektor Vladimir Gojković.

Kapiten ''ajkula'' Nikola Janović pred veliki meč sa Italijom u četvtfinalu Evropskog prvenstva naglasio je da očekuje još jednu našu izuzetnu partiju.

''Izuzetno četvrtfinale. Vjerujem daće naša utakmica biti neizvjena do posljednjeg trenutka. Oni zaista igraju izuzetno. Pratili smo posljednjih mjesec dana njihove utakmice i formu. Igrali smo sa njima dosta utakmica i znali kako da izađemo kao pobjednici. Nadam se još jednoj našoj izuzetnoj partiji'', kazao je Janović.

Duel Crne Gore i Italije počećeu 18 sati i 45 minuta.

 

Portal Analitika