Svijet

Princ Hari konačno pronašao svoju princezu?

Nakon brojnih ljubavnih promašaja, izgleda da je princ Hari konačno spreman da se skrasi, i to uz ljepoticu plave krvi, prenose svjetske agencije.
Princ Hari konačno pronašao svoju princezu?
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prema navodima jednog australijskog magazina, 31-godišnji princ do ušiju je zaljubljen u princezu Mariju Olimpiju od Grčke i Danske. Navodno ih je upoznala Harijeva rođaka princeza Beatris, i odmah su se rodile emocije.

- Hari je do ušiju zaljubljen u Mariju Olimpiju. Imali su nekoliko sastanaka, i sada planiraju da zajedno odu na skijanje prije Uskrsa - rekao je izvor, te dodao da se i vojvodi i vojvotkinji od Kembridža Marija Olimpija veoma svidjela, te da misle da je ona Harijeva najbolja djevojka do sada.

Kensingtonska palata odbila je da komentariše ove navode.

Marija Olimpija ima samo 19 godina, a već se smatra jednom od najlepših princeza na svijetu. Studirala je dramu, istoriju umjetnosti i fotografiju u Londonu, a nezaobilazan je dio i na elitnim dešavanjima u britanskoj prijestonici.

Pozirala je za magazin "Tatler", koji je predstavio kao "najpoželjniju djevojku za udaju na svijetu".

Marija Olimpija rođena je u Njujorku, a odrasla je u Londonu. Najstarija je od petoro djece i jedina djevojčica u familiji. Njen profil na Instagramu pokazatelj je koliko raskošno živi - od putovanja Mediteranom na jahti, preko zimovanja na Alpima, do letova privatnim avionom sa Valentinom...

Portal Analitika