Turizam

NTO predstavila turističku ponudu Crne Gore na sajmu "Ferien 2016" u Beču

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa strateškim partnerima, hotelskim preduzećima i turističkim agencijama, predstavila je turističku ponudu za predstojeću sezonu na međunarodnom sajmu turizma "Ferien 2016", koji je juče završen u Beču.
NTO predstavila turističku ponudu Crne Gore na sajmu "Ferien 2016" u Beču
Portal AnalitikaIzvor

Na ovoj manifestaciji koja je trajala od 14. do 17. januara, učestvovalo je 750 izlagača iz više od 70 zemalja, a procjenjuje se da je štandove vidjelo oko 150.000 posjetilaca. 

Na štandu NTO svoju ponudu predstavili su predstavnici turističke privrede: Hotelska grupa "Budvanska rivijera", Turistička agencija "Adventure Montenegro" i turističke organizacije Budve, Bara, Tivta, Kotora i Ulcinja. Tokom sajma organizovani su sastanci direktorice Nacionalne turističke organizacija Crne Gore, Željke Radak Kukavičić sa predstavnicima medija i partnerima sa ovog tržišta. Crnogorski štand posjetio je i ambasador Crne Gore u Austriji, Ivan Milić sa saradnicima, kao i novinari austrijske državne televizije ORF. Održani su sastanci sa specijalizovanim turističkim agencijama koje se bave organizacijom putovanja turista koji upražnjavaju aktivnosti na otvorenom.

Iz NTO podsjećaju da turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude austrijski turoperatori i turističke agencije: ASI WanderReisen, Kompas Touristik, Senioren Reisen, Springer Reisen, Upanddown, Adventure Top Tours, Alpenverein Edelweiss, Arr Natur und Kulturreisen, Gruber Reisen i Mac Sun. Veći broj ovih agencija su specijalizovane za ponudu aktivnog odmora u Crnoj Gori, kao i ture u kojima se kombinuju atrakcije Crne Gore i drugih zemalja u regionu.

Portal Analitika