Društvo

EPCG: I sjutra radovi na mreži

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez strujje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I sjutra radovi na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici, zbog radova u trafostanici Blok 17, od deset do 11 sati, bez struje će ostati zgrada na uglu ulice Bracana Bracanovića i ulice 4.jula do zgrade Razvršja.

Od 12 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom, zbog radova u trafostanici Donja Gorica 6, ostaće ulica Raka Mugoše (stari put za ribnjak) i dio Donje Gorice oko marketa Martinović.

Bez struje će, zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 2, od devet do 15 sati, ostati dio potrošača iz ulica Dostieja Obradovića, Cara Lazara, kao i djelovi Kraljevačke ulice, Cvjetne ulice, Aerodromske ulice i Dom zdravlja na Starom Aerodromu.

U Andrijevici, zbog radova na dalekovodu Andrijevica-gradsko jezgro opštine, u od 14 sati do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači u gradskom jezgru Andrijevice.

Bez struje će, zbog radova na dalekovodu Kralje, od devet sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta povremeno ostajati Peovac, Prisoja, Kralje, Sjenozeta i Trešnjevik.

Zbog radova na dalekovodu Trešnjevo, od 11 sati i 30 minuta do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Seoce, Izbjegličko naselje, Slatina, Zabrđe i Trešnjevo.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

MINA

Portal Analitika