Društvo

EPCG: Sjutra višesatna isključenja zbog radova na mreži

Djelovi više crnogorskih gradova sjutra će po nekoliko sati biti bez struje, zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).
EPCG: Sjutra višesatna isključenja zbog radova na mreži
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici „Stari Aerodrom 2“, od devet do 15 sati bez struje ostati dio potrošača iz ulica Dostieja Obradovića i Cara Lazara, djelovi Kraljevačke, Cvijetne i Aerodromske ulice, kao i Dom zdravlja na Starom Aerodromu

Zbog radova na niskonaponskoj u istom terminu bez struje će biti dio ulice 4. jula, u okolini vrtića i Elevatora.

Od devet do 12 sati, zbog radova u trafostanici Blok 5 B2, bez struje će ostati zgrade na uglu ulica Velimira Terzića i Kosovskih junaka.

Zbog radova u trafostanici Vrela 3, od devet i 30 do deset sati i 30 minuta bez struje će biti ulica Druge sandžačke brigade, dio ulica Španskih boraca i Žikice Jovanovića Španca, ulica Koste Racina, dio naselja preko Ribnice i naselja oko Reciklažnog centra.

Zbog radova u trafostanici “Normal”, od deset i 30 do 11 sati i 30 minuta bez struje će ostati zgrada Normala na Starom Aerodromu.

U Risnu će, zbog radova u trafostanici Risan 1-Škola, od deset do 12 sati bez struje biti potrošači koji se napajaju sa te trafostanice.

U Tivtu će, zbog radova na elektroenergetskoj mreži, od devet do 13 sati bez struje ostati potrošači u naselju Pod Kuk.

Kako je saopšteno iz EPCG, radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja strujom, a u slučaju lošeg vremena biće odgođeni.

Portal Analitika