Ostalo

ASCG: Erović odredio takmičare za pripreme

Selektor atletske reprezentacije Crne Gore, Osman Erović, odredio je danas spisak atletičara koji će odraditi pripreme za narednu atletsku sezonu.
ASCG: Erović odredio takmičare za pripreme
Portal AnalitikaIzvor

Saopšteno je da je spisak atletičara određen na osnovu postignutih rezultata u predhodnoj godini. Na spisku je 14 atletičara. 

Pripreme će odraditi Slađana Perunović, Danijel Furtula, Luka Rakić, Kristina Rakočević, Marija Vuković, Tomaš Đurović, Blagota Petričević, Darko i Dragan Pešić, Ivan Kukuličić, Ljiljana Matović, Risto Drobnjak, Anastasija Magdelinić i Darinka Đuričković.

Erović je kazao da će pripreme trajati 15 dana.

"Imajući u vidu specifičnost disciplina Perunović sa trenerom Dragom Musićem realizovaće pripreme u Ulcinju, Furtula i Đurović sa trenerom Danilom Krtinićem već su otputovali u Medulin, Vuković i Matović pripremaće se sa trenerima u Novom Sadu, a braća Pešić na Kipru", rekao je Erović. 

Prema njegovim riječima, Petričević, Drobnjak, Magdelinić i Đuričković pripreme će realizovati u Baru. 

"Trener Marko Ristić sa Kristinom Rakočević od 8. januara nalazi se na pripremama koje Savez realizuje za svoje kandidate u trajanju od 15 dana u Baru. Kukuličić i Rakić pripreme će realizovati u Ljubljani", kazao je Erović.

On je kazao da će u radu sa sprinterima biti angažovan nacionalni trener Gojko Banjević. 

Mina

Portal Analitika