Zanimljivosti

Rogozin se dohvatio pištolja i u Beogradu

Potpredsjednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin nalazi se u zvaničnoj posjeti Srbiji gdje će razgovarati sa srpskim vlastima o prodaji naoružanja, ali i o isporuci gasa. A da je ovaj ruski visoki zvaničnik bukvalno opsjednut oružjem dokazuju i postovi sa njegovog Fejsbuk profila.
Rogozin se dohvatio pištolja i u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, političar je poznat da često voli da posjećuje streljane u svojoj Rusiji i da u njima prazni šaržere pištolja. Takvu praksu nastavio je i tokom posjete Beogradu. Prvo je objavio snimak srpskih specijalaca iz streljane sa komentarom "Sve mete pogođene".

Rogozin je zatim najvjerovatnije u streljani Ministarstva odbrane u krajnje opuštenom izdanju ispraznio šaržer jednog pištolja, nasmijao se snimatelju video klipa koji je zatim postavio na svoj Fejsbuk profil sa komentarom "Odgovorio sam srpskim prijateljima da i ja to mogu".

Krajem prošle godine svijet je šokirala vijest da se Rogozin slučajno upucao u nogu dok je vježbao pucanje u streljani, navela je tada ruska agencija Interfaks pozivajući se na nezvanične izvore. Početkom decembra je na svom Tviter nalogu objavio snimak nastao u streljani, kojim je “zapalio” društvene mreže a na kome se vidi kako simultano puca iz dva pištolja. (Blic)

 
Portal Analitika