Crna hronika

Radoman: Da sam ja pucao u Makazu, ne bih gađao u noge

Cetinjanin Marko Radoman oglasio se preko društvene mreže Facebook kako bi demantovao navode da je minulog četvrtka ranio Gorana Anđelića zvanog Makaza. Radoman tvrdi da nema veze s tim slučajem i da već četiri mjeseca nije u Crnoj Gori. On je naveo da nije u bjekstvu i najavio da će se danas vratiti u Crnu Goru kako bi dokazao svoju nevinost. Kazao je i da je on pucao u Anđelića, ne bi ga gađao u noge.
Radoman: Da sam ja pucao u Makazu, ne bih gađao u noge
Portal AnalitikaIzvor

"Javno saopštenje: u ponedjeljak dolazim u Crnu Goru da dokažem svoju nevinost, da nisam puca na dž... od Gorana Anđelića, a da sam to uradio ne bi mu po noga puca’, piše, između ostalog, na Facebook profilu tog Cetinjanina, prenosi Dan.

Barska policija traga za Radomanom pošto je Anđelić prilikom saslušanja ukazao na njega kao na osobu koja bi mogla imati veze sa napadom. Anđelić, koji je član jednog od barskih klanova, preživio je prije nekoliko večeri i deveti atentat, a ranjen je ispred porodične kuće u naselju Čeluga kada je na njega ispaljeno više hitaca, od kojih ga je jedan pogodio.

On je prilikom saslušanja ukazao na određene osobe koje mogu imati veze sa tim događajem, a sa kojima on odranije ima nesuglasice. Spomenuo je i Marka Radomana kao lice koje ima veze s tim napadom kao dirsktni izvršilac.

Policija je bezuspješno tražila Radomana na prijavljenoj adresi. On je takođe bezbjednosno interesantno lice, a nedavno je hapšen jer je kod njega pronađeno oružje.

Iz Uprave policije nijesu mogli da saopšte ništa o kretanju Marka Radomana, tvrdeći da je to u interesu istrage. Nije poznato ni da li je Radoman u vrijeme pucnjave bio u državi ili u inostranstvu, kako on to tvrdi. Protiv njega do juče nije podnesena prijava zbog pokušaja ubistva Anđelića.

Dan

Portal Analitika