Politika

POZITIVNA: "Bečić je politički pion"

Aleksa Bečić je politički pion propalih medijskih tajkuna i njegovo bavljenje politikom se svodi na dodvoravanje medijskim tajkunima, kako bi zavrijedio naslovne stranice u njihovim medijima, navodi se u novom reagovanju član Predsjedništva Pozitivne Crne Gore Aleksandra Đuretića.
POZITIVNA: "Bečić je politički pion"
Portal AnalitikaIzvor

Ovo je drugo Đuretićevo reagovanje. U prvom navodi da lider Demokrata Aleksa Bečić napadima na njegovu partiju želi da se dodvori medijskim tajkunima. Na to su iz Bečićeve stranke poručili da Đuretićevo, reagovanje spada u red najprimitivnijih, najprostijih i najjeftinijih izjava koje pamti crnogorska politička scena. 

“Žao nam je ako smo istinom nekoga naljutili, ali da ponovim još jednom preciznije: medijski koncern “Vijesti” upravlja politikom Demokrata i to nije dobro ni za Aleksu Bečića ni za Crnu Goru. Imajući u vidu da su u dobrim odnosima sa partijama medijskih tajkuna, najbolje da sa njima da provjere kako je Dritan Abazović sastavljao platformu u Nikšiću, Mladen Bojanić pregovarao sa ostatkom opozicije u istom tom Nikšiću, Nikola-Necko Koćalo odredio Draga Đurovića za listu u Nikšiću, a DPS ga kupio”, navodi Đuretić.

Ističe da niko od navedenih na sreću više nije Pozitivnoj. “A jeste blizak Bečićevoj stranci, očigledno je da ste od njih jako dobro naučili kako se blate ljudi, kako se dodvorava medijskim tajkunima i na kraju kako se recimo isplaćuje novac sa vašeg računa bivšem odborniku Pozitivne ili sekretaru poslaničkih klubova drugih partija”, poručio je Đuretić.

On kaže da su Demokrate, za razliku od Pozitivne, naučile i odmah prenijele u praksi naučene lekcije političke korupcije.

“U međuvremenu uspjeli i da ukradu mandate nekim drugim partijama. Znajući sve ove činjenice, dijeliti lekcije o moralu i korupciji bilo kome drugom nije vaspitano, ni ljudski, a najmanje patriotski. No oni o patriotizmu ne znaju ama baš nista, jer medijski tajkuni žele svu ljubav samo za njih. Razumijem i opraštam”, zaključio je Đuretić.

rtcg.me

Portal Analitika