TV / Film

Hurem najavila povratak na male ekrane

Uskoro će dvije godine kako je glumica Merjem Uzerli (32), zbog prevelikog pritiska, uslijed napornog rada na seriji "Sulejman Veličanstveni", ali i ucjena tadašnjeg partnera (i oca njene ćerke Lare) Džana Ateša, napustila ulogu Hurem koja joj je donijela slavu.
Hurem najavila povratak na male ekrane
Portal AnalitikaIzvor

U rodnom Berlinu je povratila mir, uživajući u Larinom odrastanju, ali sad je, kako je to i sama potvrdila, vrijeme za povratak.

"Kraljica noći" je serija kojom će se u januaru vratiti na male ekrane, a radost zbog lijepih vijesti iskazala je i na društvenim mrežama.

"Vraćam vam se, dragi moji! Iskreno, popularnost mi nije nedostajala. Navikla sam se na komfor života na marginama. Ali, šta je - tu je!"

U to da na marginama nije bila, čak ni kad su dojučerašnje prijateljice njeno ime u medijima vukle po blatu, ne treba sumnjati nimalo. Najbolji dokaz je njena armija fanova na društvenim mrežama, koja živi za dan kad će se njihova sultanija vratiti na TV. Svjesni potencijala harizmatične Uzerlijeve, producenti "Kraljice noći" su joj za angažman ponudili 66.000 dolara po epizodi, što je za nju bila ponuda koja se ne odbija.

cdm

Portal Analitika