Politika

Đuretić: Bečić postupa po nalogu svojih gazda

Lider Demokrata Aleksa Bečić je, današnjim nezrelim nastupom i ničim izazvanim napadom na Pozitivnu Crnu Goru, samo postupao po nalogu svojih gazda, kako bi zaradio što više naslovnih stranica, smatra član Predsjedništva Pozitivne, Aleksandar Đuretić.
Đuretić: Bečić postupa po nalogu svojih gazda
Portal AnalitikaIzvor

Bečić je za Dan kazao da ga, nakon dešavanja u Nikšiću i Budvi, ne bi iznenadilo da se predsjednik i pojedini poslanici Pozitivne “odmetnu samo na par sekundi, dok dignu ruku za povjerenje Vladi, pa se onda, kao iz amnezije, vrate u opoziciono ruho i nastave ‘žestoku paljbu’ po Demokratskoj partiji socijalista”.

“Dječak koji je preživio nekoliko atentata za koje niko ne zna osim njega, a uz to i razbijač SNP-a od koga je oteo mandate, javnosti poznat kao Aleksa Bečić, nezrelim nastupom i ničim izazvanim neartikulisanim napadom na Pozitivnu, zapravo je samo postupao po nalogu svojih gazda, odnosno propalih medijskih tajkuna, koji su izdali komandu frontalnog napada na našu stranku”, kazao je Đuretić.

On je u reagovanju naveo da je Bečić, prizemnom retorikom bez argumentacije, samo želio da se što više dodvori svojim nalogodavcima, kako bi zaradio što više naslovnih stranica.

“U Crnoj Gori se djeci praštaju nepromišljenosti, pa mi praštamo dječaku Bečiću izrečene budalaštine. Zato nema potrebe polemisati bilo šta sa njim, ali poručujemo njegovim nalogodavcima da mu prije objave ipak malo pogledaju saopštenja”, kazao je Đuretić.

On je poručio Bečićevim “političkim gazdama da, što više napadaju Pozitivnu, to je više učvršćuju u stavu da neće čuvati medijsko-reketaške, već državne interese”.

Portal Analitika