Politika

Četničke pjesme na koktelu Nove srpske demokratije u Baru

Zamjenik predsjednika Nove srpske demokratije Slaven Radunović objavio je na svom Fejsbuk profilu kratak video klip na kome se vidi kako se na božićnom koktelu Nove srpske demokratije u Baru pjevaju četničke ravnogorske pjesme.
Četničke pjesme na koktelu Nove srpske demokratije u Baru
Portal AnalitikaIzvor

Na klipu se, osim lokalnih funkcionera, vidi i vrh Nove uz glasno pjevanje četničke pjesme ,,Pošla majka sina da potraži / pa se javlja đeneralu Draži“.

- Veselo je na božićnom koktelu NSD - napisao je Radunović uz priloženi video klip. Predsjednik Nove Andrija Mandić je na koktelu najavio da će ulična okupljanja biti nastavljena i u ovoj godini.

- Protesti će biti nastavljeni i u ovoj godini, jer su se oni pokazali kao efikasno sredstvo koje jedino može dovesti do prvih poštenih izbora nakon kojih bi vlast bila utemeljena na većinskoj volji građana - navedeno je u saopštenju Nove. Još eksplicitniji od Mandića bio je Radunović koji je dao i konkretan datum novog protesta 20. ili 21. januar kada bi, prema najavama, trebala da bude rasprava o povjerenju Vladi koju je inicirao premijer Milo Đukanović. (Opširnije čitajte u današnjoj Pobjedi)

Portal Analitika