Fudbal

Milić i Osasuna se razišli

Španska odiseja trajala je pola godine, Bogdan milić više nije član Osasune - član Segunde i visoki napadač sinoć su sporazumno raskinuli saradnju.
Milić i Osasuna se razišli
Portal AnalitikaIzvor

"Zahvaljujemo Bogdanu na profesionalizmu tokom boravka u Pamploni i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri", stoji na sajtu Osasune. 

Milić je jesenas odrigao svega pet mečeva u crvenom dresu tima sa stadiona Rejno de Navara, od čega je na dvije bio starter. Nije bio strijelac, a jedan od razloga slabe minutaže je i povreda koja ga je skoro mjesec dana odvojila od terena.

"Hvala klubu, čast mi je što sam bio dio ovakve institucije. Žao mi je što nisam imao više prostora da dokažem sjajnim navijačima da više vrijedim. Klubu želim plasman u Primeru, jer sam siguran da Osasuna to zaslužuje", rekao je Milić. 

Nekadašnji fudbaler Mladosti, Budućnosti, Den Haga, Spartak Naljćika, Gvangžua, Suvona, Rudara i Mladosti sada je slobodan u izboru nove sredine. Kao jedna od opcija pominje se odlazak u belgiju, a kako saznaje Šansasport povratak u Crnu Goru je isključen kao opcija.

Portal Analitika