Politika

MANDIĆ: Protesti se pokazali kao efikasno sredstvo na putu ka slobodnim izborima

Protesti će biti nastavljeni i u ovoj godini, jer jedino oni mogu dovesti do poštenih izbora nakon kojih bi vlast bila utemeljena na većinskoj volji građana, poručio je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.
MANDIĆ: Protesti se pokazali kao efikasno sredstvo na putu ka slobodnim izborima
Portal AnalitikaIzvor

Opštinski odbor NOVE u Bijelom Polju organizovao je danas tradicionalni božićni koktel.

Tom prilikom Mandić je podsjetio da je prošle godine na tom događaju saopštena ideja NOVE da opozicija treba da organizuje proteste i uz pomoć vaninsitutucionalnih metoda borbe prisili crnogorsku vlast da omogući održavanje prvih slobodnih i pravičnih izbora.

On je dodao da je u prošloj godini Demokratski front uspio da okupi narod Crne Gore na ulicama i trgovima i da najsnažnije destabilizuje vlast.

Kako se navodi u saopštenju te stranke, Mandić je istakao da će protesti biti nastavljeni i u ovoj godini, jer su se oni pokazali kao efikasno sredstvo koje jedino može dovesti do prvih poštenih izbora, nakon kojih bi vlast bila utemeljena na većinskoj volji građana.

Lider te partije pozdravio je nove članove koji su, kao se navodi, pristupili NOVOJ "zbog dosljedne antirežimske borbe i akcije protesta čiji je zadatak da maksimalno pomognu promjene koje će uskoro uslijediti".

Izvor: Agencija MINA

Portal Analitika