TV / Film

Majkl Bej će režirati i peti dio "Transformersa"

Majkl Bej potvrdio je da će režirati peti nastavak filmskog serijala "Transformersi", prenosi magazin NME.
Majkl Bej će režirati i peti dio "Transformersa"
Portal AnalitikaIzvor

Bej je prethodno negirao glasine da će režirati film u kome će ponovo igrati Mark Volberg i koji bi trebalo bude na repertoarima bioskopa 2017. godine.

Govoreći za list "Rolling Stone" povodom svog novog filma "13 Hours: The Secret Soldiers Of Benghazi", Bej je ipak otkrio da je potpisao ugovor po kome će režirati još jedan film o Transformersima, ali i naglasio da će to biti posljednji.

"Zabavno je raditi film koji pogleda 100 miliona ljudi, ali ovo je posljednji. Moram da predam uzde drugome", bio je izričit Bej.

Kako je ranije objavljeno, studio "Hasbro" planira narednih 10 godina da snima franšizu o Transformersima.

Predsjednik "Hasbro" studija Stiven Dejvis je još u oktobru u Kanu izjavio da se već pripremaju peti, šesti, sedmi i osmi nastavak "Transformersa", kao i televizijska serija.

Četvrti film - "Transformers: Doba izumiranja", u kome je glavnu ulogu igrao Mark Volberg, snimljen je 2014. godine i postao je drugi u serijalu koji je dostigao zaradu od milijardu dolara širom svijeta.

Film je takođe nominovan u sedam kategorija za nagradu "Zlatna malina", koja se dodijeljuje za najgora ostvarenja u Holivudu.

Izvor: b92.net

Portal Analitika