Košarka

DUBLJEVIĆ: Prava pobjeda u pravo vrijeme

Trijumf, bijeg sa dna i poslata poruka košarkaškom regionu: Sutjeska ima tim vrijedan makar opstanka u ABA ligi. Crnogorski vicešampion je sinoć protiv Partizana, za preko 4.500 navijača spremio najljepši novogodišnji poklon, partiju za pamćenje i novu vjeru u opstanak u eliti.
DUBLJEVIĆ: Prava pobjeda u pravo vrijeme
Portal AnalitikaIzvor

Dušan Dubljević, trener Sutjeske: Čestitke igračima na izvanrednoj partiji. Bili smo u izuzetno teškoj situaciji, težoj od Partizana pred meč. Imali smo izvanrednu podršku sa tribina, a nije se često dešavalo ove sezone da vodimo protiv nekoga 20 i više razlike. Nadam se da smo došli u dobru formu u pravo vrijeme, jer je prava pobjeda stigla u pravo vrijeme. Važno je da smo pobijedili više od devet razlike. Vjerujem da ćemo dodatno uigrati dva nova igrača za naredni meč.

Nemanja Vranješ igrač Sutjeske: "Navijači su priredili pravi spektakl.Odigrali smo odličnu utakmicu.Za mene je ovo najvažnija pobjeda u karijeri jer savladati ekipu kao što je Partizan ,bez obzira sto je u velikim problemima veliki je uspjeh.Nema vremena za slavlje ,mi se okrećemo treninzima u cilju što bolje pripreme za narednu utakmicu koju igramo u Skoplju protiv MZT-a.

Petar Božić, trener Partizana: Ne razmišljam o ostavci, niti sam kada razmišljao o sličnim potezima tokom karijere. To nije dio mog karaktera.

Portal Analitika