Fudbal

Da li Ronaldinjo konačno ide u Premijer ligu?

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo ima nekoliko ponuda engleskih fudbala da ih pojača ove zime, otkrio je njegov brat i agent Roberto.
Da li Ronaldinjo konačno ide u Premijer ligu?
Portal AnalitikaIzvor

Ronaldinjo, nekadašnji osvajač Zlatne lopte, bez kluba je otkako je napuštio Fluminense, ali želi da se vrati profesionalnom fudbalu u februaru.

Njegov kratak boravak u Fluminenseu obilježili su problemi i on je poništio ugovor koji je imao sa klubom poslije samo devet utakmica, ali je 35-godišnji fudbaler i dalje veoma tražen.

Ronaldinjov brat ističe da brazilski fudbaler ima više od jedne ponude klubova iz Engleske, ali da će se najverovatnije odlučiti da karijeru nastavi u Aziji ili Sjedinjenim Državama. 

„Azija ili Sjedinjene Države su izglednija opcija. Moj brat je takmičar, voli da pobjeđuje, a to ljudi ne shvataju o njemu. I dalje želi da igra. Nikada nije imao ozbiljnije povrede, njegovo tijelo je u savršenom stanju. Mislim da ima još tri ili četiri sezone u nogama, a možda čak i više“, istakao je Roberto. 

Međutim, postoji i šansa da se Ronaldinjo vrati u rodni Brazil, pošto tokom karijere jedino nije postao šampion svoje zemlje. 

“To je i dalje njegov san”, dodao je Roberto. 

Portal Analitika