Košarka

Vujošević: Nedostaje mi Partizan, ja njemu više

Duško Vujošević rekao je u intervjuu za Sputnjik da mu nedostaje Partizan, ali i da on nedostaje Partizanu.
Vujošević: Nedostaje mi Partizan, ja njemu više
Portal AnalitikaIzvor

Vujošević je u septembru napustio Humsku 1 i od tada je van košarke, ali se često pojavljuje u medijima, s obzirom na situaciju u redovima crno-bijelih.

"Ja sam otjeran iz Partizana, ali bez obzira na sve, Partizan mi fali, a izgleda da još više falim ja njemu. Oni koji su me otjerali nisu iz mog srca eliminisali ljubav prema Partizanu. Ja sam čovjek koji je ostao vezan za klub", rekao je Vujošević.

U međuvremenu je odmarao u Crnoj Gori, ali bio i gost Udruženja trenera Italije tokom finala kvalifikacionog turnira juniorske Eurolige. 

"Fali mi košarka, dobar dio mog života je ispunjen košarkom. Čovjek radi da bi živio, ne živi da bi radio, ali je to kod mene bilo malo pomiješano. Radio sam da bih se osjećao korisnim, sa strašću stvaralaštva. S druge strane, bila mi je potrebna pauza u smislu intenziteta rada, nisam bio ni svjestan toga", dodao je trofejni stručnjak. 

Vujošević nije veliki optimista kada je u pitanju budućnost ne samo Partizana, nego i Srbije. 

"Mi smo u tunelu. Neki put se čini da ima svijetla na kraju tunela, međutim, to je svijetlo lokomotive koja nam ide u susret", zaključio je Vujošević. (B92)

Portal Analitika