Turizam

TO Cetinje: Praznični koncert 8. januara na Dvorskom trgu

Početak nove 2016. godine na Cetinju biće obilježen Prazničnim koncertom, koji je planiran za 8. januar, saopšteno je iz Turističke organizacije Prijestonice.
TO Cetinje: Praznični koncert 8. januara na Dvorskom trgu
Portal AnalitikaIzvor

- U pitanju je tradicionalna manifestacija koja se održava za vrijeme božićnih praznika. Cetinjska publika uživaće u višečasovnom muzičkom programu, koji će početi uz zvuke elektronske muzike regionalno poznatog DJ-a Kameny u 17 časova na Dvorskom trgu. Od 18 časova očekuje se pravi muzički spektakl: u pitanju je koncert jednog od najvećih muzičkih sastava sa ex-Yu scene, Prljavog kazališta. Za ovako bogat program najzaslužniji su naši sugrađani i vjerni pratioci, koji su bili u prilici da učestvuju u onlajn anketi i glasaju za svog omijenog izvođača - ističu iz turističke organizacije.

Dalje podsjećaju da su u velikoj konkurenciji, pored Prljavog kazališta, bili Haris Džinović, Plavi orkestar, Nina Badrić i Novi fosili.

Organizatori manifestacije su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, a generalni sponzor manifestacije je M tel.

Foto: 365.cetinje.me

Portal Analitika