Košarka

Sutjeska čeka Partizan, DUBLJEVIĆ: Imamo šansu da trijumfujemo

Košarkaši Sutjeske u poneđeljak u Nikšiću dočekuju Partizan u jako bitnom meču u borbi za opstanak u ABA ligi. EKipa Dušana Dubljevića nakon 17 kola ima pet trijumfa jedan manje od Boegrađana.
Sutjeska čeka Partizan, DUBLJEVIĆ: Imamo šansu da trijumfujemo
Portal AnalitikaIzvor

"Mjesto na tabeli i jedne i druge ekipe ne govori puno o predstojećoj utakmici.I mi i Partizan mnogo mečeva u dosadašnjem dijelu prvenstva izgubili smo u neizvjesnim završnicama. Gosti imaju dobar tim, raznovrsnu bekovsku liniju koja može da održava visok nivo agresivne igre u odbrani tokom cijele utakmice.Na taj način otvaraju opcije u napadu. Mi na takvu igru moramo odgovoriti mirno, organizovano, i svesti greške na minimun. Broj izgubljenih lopti mora biti daleko ispod prosjeka, i uz dobar skok u odbrani, imamo šansu da trijumfujemo", kazao je pred meč trener Sutjeske Dušan Dubljević.

U prvom duelu u Beogradu Partizan je slavio 75:67. Novi član Sutjeske Ratko Varda vjeruje u trijumf svog tima.

"Ovdje sam kao što znate tek nekoliko dana. Partizan i mi smo u sličnoj situaciji i mislim da ishod ove utakmice ništa ne rešava jer ima još mnogo da se igra.Od moje ekipe očekujem veliku borbenost i nadam se pobjedi".

Utakmica se igra u poneđeljak od 21 sat. Podsjećamo naš drugi predstavnik Budućnost Voli bio je bolji od Tajfuna 81:61 čime je stigao do 16. pobjede u ligi. Sjutra će se u derbiju kola sastati Crvena zvezda i Cedevita od 18 sati.

Portal Analitika