Rukomet

Rukometaši, nakon problema sa stomačnim virusom, sinoć trenirali u kompletnom sastavu

Plasman crnogorskih rukometaša na Evropsko prvenstvo može se smatrali senzacijom, s obzirom da je sastav ,,lavova“ bio ubjedljivo najmlađi od svih selekcija, a zbog problema sa povredama već sada je jasno da će Crna Gora na kontinentalnoj smotri biti dodatno oslabljena!
Rukometaši, nakon problema sa stomačnim virusom, sinoć trenirali u kompletnom sastavu
Portal AnalitikaIzvor

Neposredno prije EHF nedjelje Milan Popović doživio je tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata koljena, a posljednjih dana 2015. godine na treningu se povrijedio i Miloš Božović, koji je takođe otpao sa spiska putnika za Poljsku…

Uz sve to protekla dva dana stomačni virus ,,pokosio“ je naše reprezentativce, jer su se na bol u stomaku požalili Lipovina, Anđelić, Grbović, Čavor, Mijušković, Vujović i Radović, ali su sinoć ,,crveni“ trenirali u kompletnom sastavu, jer je samo Mirko Radović bio van stroja.

- Svaki gubitak za ovako mladu selekciju je veliki. Za nas je odsustvo Milana Popovića predstavljalo veliki hendikep, jer smo samim tim već tada znali da ostajemo gotovo na jedno lijevo krilo, jer zbog njegove povrede jasno je da ga čeka oporavak od šest do devet mjeseci. Dodatni problem donijela je povreda Božovića, koji je slomio metatarzalnu kost u stopalu lijeve noge i pauziraće tri mjeseca. Samim tim jasno je da je naš roster prilično oslabljen, a što se tiče virusa mogu reći da su svi sada bolje i da se vraćaju u ritam - kazao je Petar Kapisoda, direktor reprezentacije za ARENU.

Opširnije u današnjem izdanju ARENE.

Portal Analitika