Košarka

PAVIĆEVIĆ: Pohvala Jaramazu

Lider ABA lige zaslužio je deveti uzastopni trijumf u takmičenju na startu 2016. godine. U ,,Morači“, pred oko 1.500 najvjernijih navijača, Budućnost Voli savladala je šampiona Slovenije Tajfun, u meču koji je prelomila tek sredinom posljednje dionice.
PAVIĆEVIĆ: Pohvala Jaramazu
Portal AnalitikaIzvor

Luka Pavićević, trener Budućnost Volija: Hvala navijačima koji su u nemalom broju došli na praznik da naprave pravo košarkaško veče. Važna pobjeda je stigla protiv ekipe koja igra svaki meč na pobjedu i bez respekta. Zato smo se i posebno spremali za ovaj meč znajući da će biti izuzetno težak. Nijesmo imali dovoljan nivo agresivnosti i energije u većem dijelu meča. U trećoj četvrtini smo počeli da ispravljamo greške, a stvarni pomak se desio u posljednjoj četvrtini. Pohvaliću Jaramaza koji je u završnici iskoračio i ohrabrio drugove.

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: Znali smo da je Budućnost Voli veliki favorit, ali igrači se nijesu predali. Dobro smo se držali, ali iskusnom, kvalitetnom timu bio je potreban minut ili dva da napravi razliku i prelomi meč u finišu. Dozvolili smo neke otvorene šuteve u finišu, ali bez obzira na sve nemam šta zamjeriti ekipi.

Portal Analitika