Košarka

Poseban režim prodaje karata za meč Sutjeska - Partizan

Sutjeska će u ponedjeljak dočekati Partizan u možda i ključnom meču u borbi za opstanak u ABA ligi, a gostovanje bivšeg šampiona Evrope razlog je za nezapamćeno interesovanje za košarkaški meč u Nikšiću.
Poseban režim prodaje karata za meč Sutjeska - Partizan
Portal AnalitikaIzvor

Zbog toga se uprava Sutjeska odlučila da promijeni standardnu proceduru kupovine ulaznica za duel. Do karata će se moći doći na dan utakmice, ali samo uz prethodnu rezervaciju. O tome je govorio sportski direktor kluba Miodrag Lješković.

- U klubu smo odlučili da prodaja karata bude malo drugačija nego do sada, jer imamo i veliku obavezu prema sponzorima kluba. Tako će dio karata biti podijeljen njima, a ostatak će se prodavati na dan utakmice uz prethodnu rezervaciju. Drugog i trećeg januara će se vršiti rezervacije na šalterima biletarnice Sportskog centra u periodu od 12 do 16 časova, kao i u Kafe baru ,,Evergrin“ – kazao je Lješković.

Navijači će moći da rezervišu ulaznice samo uz ličnu kartu, i to ne više od dvije karte. Dvorana će biti otvorena tri sata prije meča.

Sva mjesta u dvorani biće numerisana, a cijena ulaznice je četiri eura. Velika je vjerovatnoća da će na dan utakmice već sve biti rezervisane, jer je dio određen za sponzore i prijatelje kluba.

ARENA

Portal Analitika