Crna hronika

Miloš Marović danas izlazi iz pritvora, nagodio se sa Tužilaštvom

Budvanin Miloš Marović, sin bivšeg visokog funkcionera Svetozara Marovića, danas će napustiti Istražni zatvor u Spužu gdje se nalazio od 3. decembra zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama prilikom preprodaje opštinskog zemljišta u mjestu Prijevor iznad Jaza, saznaje Pobjeda.
Miloš Marović danas izlazi iz pritvora, nagodio se sa Tužilaštvom
Portal AnalitikaIzvor

Samo nekoliko dana prije isteka 30-dnevnog pritvora, mlađi Marović je u četvrtak ,,posjetio“ Specijalno tužilaštvo gdje je poslije višečasovnog pregovaranja sklopio sporazum o priznanju krivice.

Prema nezvaničnim informacijama, tužilaštvo je prihvatilo Marovićevu ponudu da ,,grijehe“ u ,,slučaju Prijevor“ plati tako što će provesti godinu dana u zatvoru i iskeširati 380.000 eura. Međutim, iako je pregovaranje uspješno okončano, ne znači da je ovaj dogovor konačan.

Naime, ponudu koju je Tužilaštvo prihvatilo u nekoliko sljedećih dana razmatraće Viši sud u Podgorici, koji će dati konačnu riječ kada je u pitanju ovo priznanje krivice. Marovićev branilac, advokat Zdravko Begović potvrdio je da je njegov klijent pregovarao sa Tužilaštvom, ali nije želio iznositi detalje postignutog dogovora.

Opširnije u Pobjedi...

Portal Analitika