Zanimljivosti

Već imamo najšokantniji selfi 2016.

Dok je hotel u Dubaiju goreo, jedan par je napravio fotografiju sa njim u pozadini. Na njoj se jasno vide plamen koji je zahvatio zgradu i gust dim koji izlazi iz nje.
Već imamo najšokantniji selfi 2016.
Portal AnalitikaIzvor

Požar koji je zahvatio luksuzni hotel "Adres dauntaun" nisu baš svi shvatili ozbiljno.

Jedan par iz Dubaija napravio je fotografiju sa hotelom u plamenu u pozadini i pored fotografije napisao komentar "Nova godina u mom dragom Dubaiju. Neka te Bog blagoslovi i čuva, uvijek nas iznenadiš najvećim vatrometima".

0201selfi

Ali umjesto da osude ovaj postupak, jer su životi ljudi u tom trenutku bili ugroženi, pratioci muškarca koji je postavio fotografiju pisali su komentare kao što su "kakav događaj", "haha, to je zlo" i slično, dok je jedna od osoba prokomentarisala da je to najneprimjereniji selfi na svijetu.

Na Tviteru su ih mnogi iskritikovali zbog ovog postupka, istakavši i da oni nisu jedini koji su se ponijeli neprimereno. Bez obzira na ovaoj požar, hotel Burdž Kalifa je postupio po planu - spektakularni vatromet oduševio je sve one kojima je obećan, a šokirao je svijet.

U požaru je povrijeđeno 14 ljudi, ali medicinsko osoblje koje je bilo na licu mjesta tvrdi da je taj broj veći - prema njima, povrijeđeno je oko šezdeset ljudi.

Izvor: blic.rs

Portal Analitika