Društvo

NIKŠIĆ: Uz logorsku vatru ušli u Novu godinu

Bez glamura i pompe, bez bine i blještavih reflektora, ali sa mnogo pozitivnog duha i energije. Tako je sinoć bilo na gradskom trgu u Nikšiću gdje je umjesto svirke lokalnih bendova dvadesetak najupornijih odlučilo da uz logorsku vatru isprati 2105. godinu.
NIKŠIĆ: Uz logorsku vatru ušli u Novu godinu
Portal AnalitikaIzvor

Muzika u izboru direktora Bedem festa, Petra Šundića, ispunjavala je prazni trg na kojem se uz kuvano vino i dobro druženje dočekala Nova godina.

„ Stvarno oduševljen ovom energijom, ali i atmosferom  koja je vladala svih prethodnih dana u Nikšiću. Zahvaljujem se svakom dječaku, djevojčici, čovjeku, koji su se makar na kratko zadržali ovdje sa nama i ja sam ponosan na ove ljude, na sve ovo. Mala je grupa tu, ali je dosta ljudi ovuda prošlo“, kazao je Šundić.

..

On je rekao da ne želi da se osvrće na ono što se dešavalo proteklih dana, kao i na razloge zbog kojih je propao doček Nove uz svirku lokalnih bendova, jer kako je kazao, treba razmišljati pozitivno.

Podsjećamo, da iako su bila najavljena čak dva dočeka Nove godine na gradskom trgu, jedan u režiji DF-a, drugi u organizaciji Bedem festa i lokalne uprave, na kraju su oba otkazana. (Onogošt.me)

Portal Analitika