Fudbal

Savićević počasni predsjednik Fedeli Rossoneri Montenegro

Prelijep, pretposljednji decembarski dan 2015. godine i istorijski trenutak za klub navijača Milana u Crnoj Gori - prvi čovjek Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, legenda roso-nera, postao je doživotni počasni predsjednik FRM (Fedeli Rossoneri Montenegro - Vjerni "crveno-crni" Crna Gora)!
Savićević počasni predsjednik Fedeli Rossoneri Montenegro
Portal AnalitikaIzvor

FRM je na taj način izrastao u prvi klub navijača u državi i regionu, pa i šire, čiji je počasni predsjednik neka od legendi kluba.

"Ogromna zahvalnost klubu navijača. Iskreno, nisam znao da ima ovoliko tifoza Milana u Crnoj Gori i radujem se što je to tako. Počastvovan sam priznanjem i vjerujem da ćemo zajedno sarađivati u budućnosti. Takođe, obećavam da ćemo se družiti i skupa gledati neku od narednih utakmica našeg Milana", poručio je Dejan Savićević za novogodišnje izdanje Dnevne novine nakon što je iz ruku predsjednika FRM Aleksandra Popovića primio majicu sa "desetkom" i natpisom Savićević na leđima, člansku kartu kluba i plaketu, čime mu je i zvanično dodijeljena titula počasnog predsjednika.

Savićević je imao i specijalnu poruku za sve navijače Milana. 

"Želim da nas bude više u budućnosti i da uvijek bodrimo Milan. A, posebno treba biti pravi navijač kada ekipi ne ide baš najbolje - ne samo kada je sve idealno", istakao je popularni Genije. 

navijacimilan0101-1

Klub koji je svjetlost dana ugledao 25. avgusta 2013. godine na Cetinju, a čije je sjedište u Podgorici pamtiće kraj decembra zauvijek...

"Definitivno, ovo je istorijski trenutak za naš FRM klub i sve navijače Milana u Crnoj Gori. Veliko je zadovoljstvo što smo inaugurisali našeg Genija, koji je nam je pričinio ogromnu čast i pružio nam dodatni motiv da budemo još bolji u budućnosti. Takođe, veliku zahvalnost dugujemo i portparolu FSCG Ivanu Radoviću, koji je uvijek tu da pomogne našem klubu. Svim rossonerima i rossonerkama želim srećnu Novu godinu i predstojeće praznike uz nadu da će naša svetinja u 2016. biti na visini zadatka. A, iako ne bude - Fedeli će uvijek biti tu, bez obzira na sve", rekao je Aleksandar Popović, predsjednik prvog i jedinog, od Milana priznatog kluba navijača.

Milan je u Crnoj Gori jedan od najpopularnijih klubova. Godine u kojima je Genije u crveno-crnom dresu izluđivao rivale donijele su velikanu iz italijanske prijestonice mode veliki broj crnogorskih navijača. Godine prolaze, a ljubav prema Milanu ne prestaje. Naprotiv, sve je jača.

Portal Analitika