Politika

LEKIĆ: DEMOS sreman na svaki vid borbe protiv vlasti ogrezle u korupciji

Klub odbornika DEMOSA u skupštini Glavnog grada organizovao je novogodišnji koktel u restoranu „Njujork“ za svoje članove i aktiviste. Koktelu su, pored lokalnih funkcionera, prisustvovali i članovi Predsjedništva predvođeni predsjednikom Miodragom Lekićem. Novogodišnje čestitke prisutnima su uputili šef Kluba odbornika DEMOSA Goran Radonjić i predsjednik Izvršnog odbora Goran Danilović.
LEKIĆ: DEMOS sreman na svaki vid borbe protiv vlasti ogrezle u korupciji
Portal AnalitikaIzvor

Okupljenima se obratio i predsjednik DEMOS-a Miodrag Lekić. Analizirajući pređeno u protekloj godini, Lekić je podsjetio na period osnivanja stranke i uspješnost u pozicioniranju na crnogorskoj političkoj sceni u ovako kratkom periodu. Osvrćući se na najnovija dešavanja, predsjednik DEMOS-a je istakao da njegovanje političke kulture i dijaloga jeste ono po čemu je naša stanka prepoznata i da istrajnost u borbi protiv režima nikad neće biti upitna.

Lekić je poručio da je DEMOS sreman na svaki vid borbe protiv vlasti ogrezle u korupciji i kriminalu. „Naš put je jasan i pokušavamo dijalogom da doprinesemo da naredni izbori budu fer i slobodni. Međutim, ne bježimo ni od vaninstitucionalnog vida borbe, ali DEMOS će u takvim oblicima djelovanja učestvovati jedino kao ravnopravan.“ – zaključio je Lekić.

Portal Analitika