Društvo

PLANTAŽE: Roditeljima po 500 i 1000 eura

Kompanija "13. Jul Plantaže" nastavlja tradicionalnu akciju "Slavimo život zajedno" u kojoj nagrađuju sve bebe rođene prvog, drugog i trećeg januara sa po 500 eura, a prvorođena beba u Crnoj Gori dobija 1.000 eura.
PLANTAŽE: Roditeljima po 500 i 1000 eura
Portal AnalitikaIzvor

"Kako se najljepši trenuci u životima građana Crne Gore - svadbe, rođenja, krštenja, proslavljaju uz vina “Plantaža”, ova kompanija već 7. put, donira novčanu čestitku bebama rođenim u vrijeme novogodišnjih praznika", poručuju iz Plantaža.

Roditelji ostvaruju pravo, na ta sredstva, na način što po rođenju bebe, dostave dokumenta (izvod iz matične knjige rodjenih djeteta, kopije lične karte oba roditelja i broj žiro-računa za uplatu) na mail marketing@plantaze.com ilifaxom na 020 658 025.

"Kompanija “13.Jul-Plantaže” ponosna je na svoju već afirmisanu i prepoznatljivu osobinu socijalno odgovorne kompanije. Imati razumijevanja za izražene društvene probleme, pomagati humanitarne akcije, doprinositi riješavanju socijalnih problema, učestvovati u afirmaciji crnogorskog sporta i kulture u svijetu i time uzdizati ugled države u cjelini ostaju glavni zadaci i imperativi najvećeg crnogorskog brenda i u budućem periodu", poručuju iz ove kompanije. (Portal RTCG)

Portal Analitika