Abiznis

MERCATOR: Novogodišnji paketići za 265 djece

Kompanija Mercator-CG donirala je 265 novogodišnjih paketića djeci iz 100 socijalno ugroženih porodica u Baru, Tivtu, Nikšiću, Kolašinu i Beranama. Paketiće iz trgovina Roda podijelili su uz pomoć Crvenog krsta.
MERCATOR: Novogodišnji paketići za 265 djece
Portal AnalitikaIzvor

„Jako nam je drago što smo imali priliku da mališanima, kojima roditelji ne mogu da priušte paketiće, uljepšamo novogodišnje praznike. Na taj način i mi smo dobili veliki poklon – njihove osmijehe i zahvalnost,“ saopštili su iz kompanije Mercator-CG, koja je na ovaj način zaokružila akciju Praznična čarolija u Roda trgovinama. 

Paketiće su podijelili zaposleni u Crvenom krstu, koji su obišli po 20 porodica u svih 5 opština.

„Crveni krst Crne Gore tokom cijele godine pomaže socijalno ugrožene građane. Posebno nam je drago što smo uz pomoć kompanije Mercator-CG, uspjeli da na ovako lijep način završimo radnu godinu i obradujemo najmlađe. Nadamo se da će i druge firme ispratiti ovakve primjere društveno odgovornog poslovanja,“ saopšteno je iz Crvenog krsta.

Akcija Praznična čarolija počela je u novembru, kada je kompanija Mercator-CG, takođe u saradnji sa Crvenim krstom, uoči Aranđelovdana donirala slavske trpeze socijalno ugroženim porodicama iz Nikšića. Crveni Krst i lanac trgovina Roda sarađivali su i ranije na drugim akcijama prikupljanja pomoći građanima širom Crne Gore.

 

Portal Analitika