Fudbal

Nesta: Ostavite Mihu na miru, idealan je za trenera Milana

Legendarni italijanski fudbaler Alesandro Nesta rekao je da je Siniša Mihajlović pravi čovjek za Milan i da se nada da će dugo ostati na klupi ’rosonera’.
Nesta: Ostavite Mihu na miru, idealan je za trenera Milana
Portal AnalitikaIzvor

Mihajlović je nekoliko puta ove sezone bio na udaru kritika poslije nešto slabijih rezultata, ali je uvijek kada je bilo najteže uspio da izvuče ekipu iz krize i sačuva posao...

"Mislim da u Milanu nisu krivci treneri. Stalno se mijenjaju, a situacija uvijek ostaje ista. Mihajlović je idealan za ovaj Milan i zna da radi svoj posao. Nadam se da neće dobiti otkaz, jer vjerujem da može da odvede ekipu u Ligu šampiona", rekao je Nesta za "Gazetu delo Sport".

Nesta je legenda Milana i smatra se jednim od najboljih odbrambenih igrača svih vremena. Karijeru je počeo u Laciju, a potom je prešao među ’rosonere’ i za deset godina odigrao je 326 utakmica i osvojio deset trofeja, od kojih dvije Lige šampiona. 

Kasnije je igrao za kanadski Montreal Impakt i indijski Čenaj, prije nego što je prošle godine odlučio da prestane sa aktivnim igranjem fudbala. Za reprezentaciju Italije odigrao je 78 utakmica i osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Portal Analitika