Društvo

Na sjeveru moguća poledica

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore saobraća se uglavnom po suvim putevima, a na sjeveru je zbog mraza moguća poledica, saopšteno je iz Auto moto saveza.
Na sjeveru moguća poledica
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Po kotlinama je vidljivost mjestimično smanjena zbog magle.

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica-Cetinje, na dionici Jankovića krš-Ulići, saobraćaj će biti totalno obustavljan od deset do 12 sati.

Na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na lokalitetima Markovići i Obzovica-Brajići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena semaforska sugnalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog sanacije klizišta, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Teretna vozila, mase preko sedam tona, mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.

Na magistralnom putu M-4 Lipci-Grahovo, u Donjim Krivošijama, promijenjen je režim saobraćaja sa tri na dvije saobraćajne trake. Saobraćaj je, zbog kavanja kosine, obustavljen za sve vrste vozila na deset minuta, od deset do 11 sati i od 15 do 16 sati.

Portal Analitika