Zabava

UHAPŠEN: Ovo je seksi lopov Vladimir koji je zaveo djevojke i ukrao im "mercedes"

Vladimir Letić (34) uhapšen je jer je ukrao „mercedes“ djevojci iz Osijeka, pošto je sa njenom drugaricom imao seks u hotelu „Vojvodina“
UHAPŠEN: Ovo je seksi lopov Vladimir koji je zaveo djevojke i ukrao im "mercedes"
Portal AnalitikaIzvor

- Vladimir Letić je uhapšen u Novom Sadu, a „mercedes“ je nađen u širem centru grada. Osumnjičeni ga je kratko vozio, a onda parkirao jer je namjeravao da ga proda. U tome, na njegovu žalost, nije uspio - kaže sagovornik „Blica“ blizak istrazi.

On dodaje da će Hrvatice, vlasnica „mercedesa“ i njena prijateljica, koja je sa osumnjičenim provela burnu noć u hotelu „Vojvodina“, sljedeće nedelje doći u Novi Sad da preuzmu automobil.

Početkom ovog mjeseca, Vladimir Letić je Tanju L. (30) iz Osijeka upoznao u jednom novosadskom klubu. Tanja L. je došla sa drugaricom Majom Š. (47), i to Majinim „mercedesom“ S klase, u namjeri da se provedu i zabave. Da bi se poslije provoda odmorile i da ne bi vozile do Osijeka, rezervisale su i jednu sobu u hotelu „Vojvodina“.

Letić i Maja L. su se upoznali u klubu, a poslije toga su otišli u hotelsku sobu. Imali su seks, dok je u drugom krevetu spavala Maja Š.- Međutim, kada su se Hrvatice ujutro probudile, „donžuana“ nije bilo. Nisu odmah ni slutile šta se desilo, ali kada su se spremale da pođu za Osijek utvrdile su da je mladić sa sobom odnio i ključeve „mercedesa“ koji su bili u torbi vlasnice automobila. Vlasnica vozila i njena drugarica su odmah policiji prijavile krađu i opisale muškarca sa kojim je jedna od njih provela noć. Navele su da ga prije te večeri i noći nisu viđale, a opisale su ga kao mlađeg muškarca, starosti oko 30 godina, koji je na sebi imao duksericu sa kapuljačom i farmerke - navodi naš izvor.

Odmah po prijavi krađe, policija je uzela video-snimke nekoliko sigurnosnih kamera u tom dijelu Novog Sada, pažljivo ih analizirala i ubrzo identifikovala, a zatim i uhapsila osumnjičenog.

Vladimir Letić se skrivao danima, ali je policija uspjela da ga pronađe a zatim i „mercedes“ koji je „prisvojio“ od Hrvatica. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a o daljem pritvoru odlučiće sudija za prethodni postupak.

Vladimir Letić je, kako „Blic“ saznaje, nedavno izašao iz zatvora, u kome je izdržao kaznu zbog trgovine drogom.

Portal Analitika