Fudbal

Rajevac: Pričao sam sa Savićevićem, izražena je obostrana želja za saradnjom

Crna Gora se sprema za novi fudbalaski početak, a ambicije rukovodstva predvođenog predsjednikom Dejanom Savićevićem su da u novi ciklus kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji uđu sa novim selektorom.
Rajevac: Pričao sam sa Savićevićem, izražena je obostrana želja za saradnjom
Portal AnalitikaIzvor

Opcija je nekoliko, ali jedna se posebno izdvojila. Milovan Rajevac, najbolji afrički trener za 2010. godinu, pregovarao je juče sa legendarnim Dejom u Beogradu, a konačnu odluku Genije će saopštiti poslije novogodišnjih praznika.

„Pričao sam sa Savićevićem, izražena je obostrana želja za saradnjom. Vidjećemo… Za sada sam samo jedan od nekoliko kandidata, a u fudbalu je, kao i u životu, potrebno da se sklopi nekoliko kockica“, potvrdio je u razgovoru za Žurnal Milovan Rajevac.

Poznati stručnjak kaže da je pomno pratio izvlačenje kvalifikacionih grupa za Mondijal u Rusiji, u kojima se našla i Crna Gora, a čak je bio u Podgorici 27. marta na utakmici sa Rusijom.

„Cilj mi je da ponovo odem na Svjetsko prvenstvo. Pratio sam žrijeb, grupa u kojoj se nalazi Crna Gora je teška, ali šta je danas teško u fudbalu… Kada znaš šta hoćeš i koliko možeš, ništa nije problem. Hoću da radim, željan sam izazova, posla i pobjeda. Naravno, i remiji i porazi su sastavni dio fudbala, a koliko mogu i znam pokazao sam nebrojeno puta do sada“, poručio je Rajevac.

Za kraj, podsjetimo i da je stručnjak, koji je sa Ganom stigao do četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, jedan je od kandidata i za klupu selekcije Kameruna.

Portal Analitika