Crna hronika

Bijelo Polje: Uhapšen u vozu zbog kilograma marihuane

Službenici Uprave policije MUP-a i Uprave carina sinoć su na Željezničkom graničnom prelazu Bijelo Polje, u međunarodnom putničkom vozu koji saobraća na relaciji Bar - Beograd, otkrili oko jedan kilogram opojne droge marihuana.
Bijelo Polje: Uhapšen u vozu zbog kilograma marihuane
Portal AnalitikaIzvor

- Službenici Stanice granične policije Bijelo Polje Regionalnog centra Sjever i Carinske filijale Željeznička stanica Bijelo Polje su, 24. decembra oko 22.10 časova, u vozu izvršili detaljnu graničnu kontrolu N.I. (27) iz Podgorice i prtljaga koji je ovo lice kao putnik imalo sa sobom. Pregledom ličnog prtljaga - putničkog ranca, policijski i carinski službenici pronašli su deset PVC pakovanja u kojima se nalazila biljna materija zelene boje za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana, težine 950,6 grama Lice i droga su predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droge - navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Takođe stoji da je N.I. lišen slobode te da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oduzeta marihuana će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Portal Analitika