TV / Film

Crnogorac u Marvelu: Kapičić pozajmio glas Kolosusu u filmu "Dedpul"

Nekoliko dana nakon što je objavljeno da je veteran X-men franšiže, Kolosus, jedan od glavnih likova u filmu "Dedpul", danas je otkriveno da glas ovom antiheroju pozajmljuje naš glumac Stefan Kapičić.
Crnogorac u Marvelu: Kapičić pozajmio glas Kolosusu u filmu "Dedpul"
Portal AnalitikaIzvor

Tim povodom, Kapičić je dao intervju za "Entertainment Weekly", u kome govori o tome kako je izgledalo davati glas ruskom mutantu i o ogromnom uzbuđenju što je dio projekta o Dedpulu, koji mu je i jedan od omiljenih junaka.

"Snimao sam i ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga na TV-u, filmu, u pozorištu, ali osećaj da sam postao dio Marvelovog univerzuma kao Kolosus je nevjerovatan. Ponekad ne mogu da opišem taj trenutak, ali kad pomislim na njega osjećam se srećnim i ponosnim", izjavio je Kapičić.

Kapičić je objasnio da je reditelj Tim Miler imao ideju da Kolosus bude jači i veći od svih likova, tako da im je za te kadrove bio potreban izuzetno visok čovjek.

"Htio je da Kolosus ima preko dva metra, a ja sam visok 1,93, tako da su koristili kaskadera - dublera zbog njegove visine. Tim je takođe htio da Kolosus zvuči što je bliže moguće njegovom porijeklu u stripu, što znači da je morao da ima tipičan ruski akcenat. Moj glas se uklapao u njegovu viziju Kolosusa i moj lik govori o njegovoj prošlosti dok je bio Pjotr Raspućin", rekao je on. (Tanjug)

Portal Analitika