Abiznis

Demokrate: Đukanoviću zaobiđi Budvu

Opštinski odbor Demokratska Crna Gora Budva apeluje na poslanike u Skupštini da ne podrže aneks ugovora kojim se dozvoljava gradnja apartmana za prodaju u Miločerskom parku u Budvi.
Demokrate: Đukanoviću zaobiđi Budvu
Portal AnalitikaIzvor

"Apelujemo takođe na premijera i Vladu Crne Gore da zaobiđu Budvu sa njihovim “razvojnim projektima” i “progresom” ,jer smo se već nekoliko puta mi u Budvi uvjerili da su njihovi “razvojni projekti” i “investicioni bumovi” Budvu svaki put ostavljali sve siromašniju,u dugovima i bez vrijedne imovine", poručuje predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva Dragan Krapović.

Kako dodaje, u zadnjih desetak godina vladavine DPS-a u Budvi kroz grad su prošle milijarde, a gradu nije ostalo ništa,čak ima mnogo manje nego ranije.

"Poslije pljačaške privatizacije, pa pohare Budve od strane oraganizovane kriminalne grupe oličene u DPS-u Budva, uz naravno  znanje i obilatu pomoć Vlade Crne Gore, sada treba da se posao dovede do kraja, što bi jedan bivši ministar rekao. DPS-u treba da  i ovo malo što je od Budve poslije njih ostalo,tu našu nadu da grad neće samog sebe fizički ugušiti i uz to finansijski kolabrirati, da preko Vlade Crne Gore, Savjeta za privatizaciju i sličnih tjela premijerova ekipa, sve prostora što je ostalo pretvori u  apartmane za tržište,depadanse,condo i apart hotele u mega rizortima u kojima nećemo ni posao imati", zaključuje Krapović.

Portal Analitika