Fudbal

Iskra i Crna Gora igrali za malog Andriju Jelenića

Poslije prijateljske utakmice Iskra - Mladost je prikupljeno 4.500 eura, a nakon utakmice je u kasu za malog Andriju Jelenića dodato još 2.500 eura!
Iskra i Crna Gora igrali za malog Andriju Jelenića
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorski fudbaleri su opet pokazali veliko srce, humanost i solidarnost - u Danilovgradu je odigran meč malog fudbala koji je bio humanitarnog karaktera, sastale su se ekipe Iskre i reprezentacije Crne Gore, karta je koštala dva eura, a sav prikupljen novac je išao za pomoć malog Andrije Jelenića. 

Mališan iz Danilovgrada se bori za opakom bolešču i potrebna su mu finansijska sredstva za liječenje na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu (VMA).

Bio je to pravi spektakl u Danilovgradu, gledaoci su mogli da vide majstore na djelu, a meč je završen rezultatom 9:6 u korist Crne Gore - naravno, konačni ishod je bio u drugom planu.

Za Iskru su igrali: Bogićević, Bojan Ivanović, Igor Ivanović, Ivan Ivanović, Dejan Perović, Mihailo Perović, Šaletić, Ivan Bošković, Jovanović, Radulović, Kalezić i Kaluđerović.

Reprezentaciju Crne Gore su činili: Drobnjak, Jeknić, Novaković, Džudović, Peković, Grbić, Delibašić, Nikezić, Burzanović, Đalović, Dragan Bošković, Brnović i Dašić.

(Šansasport)

Portal Analitika