Zanimljivosti

Beker otkrio zašto Federer ne voli Đokovića

Trener najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića, Njemac Boris Beker još jednom je pričao o rivalstvu Srbina sa Rodžerom Federerom, kao i svom odnosu sa Mihaelom Štihom.
Beker otkrio zašto Federer ne voli Đokovića
Portal AnalitikaIzvor

 Štih i ja smo sada dobri prijatelji, a u vrijeme dok smo igrali to nismo bili. Bili smo srećni da kažemo da se ne volimo. O tome smo morali da pričamo pred svaki naš međusobni meč. To komplikuje malo život, posebno jer se naše žene u to vrijeme nisu slagale. Jednom sam medijima rekao da Štih nije jedan od mojih prijatelja i da je to normalno, ali da to ne znači da ga mrzim, samo nije među mojim bliskim prijateljima.

Njemac je još jednom potvrdio da se ne slažu baš najbolje Đoković i Federer.

- Kada je Rodžer bio prvi na svijetu, mladi Novak ga je naljutio jer je tražio pomoć doktora tokom mečeva. Sasvim je normalno da nisu bliski, poštuju se, ali se ne slažu.

Beker je nastavio sa prozivkama na račun švajcarskog tenisera.

- Rodžer je jedan od najomiljenijih tenisera. Svi ga vole. Ali, mislim da mnogi smatraju da nema karakter. Vjerujem da nije tako, ali sadašnji imidž mu donosi mnogo novca. Kada bi pokazao emocije mislim da bi zarađivao manje. To je sport. Mislim da će se sve promijeniti za pet godina, da će teniseri više pokazivati emocije, koje ljudi žele da vide. (Novosti)

Portal Analitika