Društvo

Festival šaha “Lovćen životna osiguranja - pravi potez” počinje za vikend

Šahovski klub “7. Oktobar” iz Podgorice pod pokroviteljstvom kompanije “Lovćen životna osiguranja”, organizuje šahovsku manifestaciju “Lovćen životna osiguranja - pravi potez”. Festival će započeti serijom kvalifikacionih bropoteznih turnira sa tempom igre 5 minuta po igraču, koji će se igrati 26. i 27.12.2015 (subota i nedelja) da bi se nastavio finalnim turnirom 10.01.2016. (nedelja), te završio simultankom velemajstora Nikole Đukića crnogorskog reprezentativca, višestrukog i aktuelnog prvaka Crne Gore u šahu, sa članovima kluba i polaznicima omladinskih škola.
Festival šaha “Lovćen životna osiguranja - pravi potez” počinje za vikend
Portal AnalitikaIzvor

Od predsjednika Šahovskog kluba “7. Oktobar”, Zorana Ralevića, saznajemo da se prijave za učešce na turniru primaju do 25.12.2015. u 22.00 h, na telefone ŠK “7. Oktobar”  020-230-485 i mob: 067-288-585. Šahovski sudija Festivala je Mladen Popović FA. Potrebno je prijavu obaviti do navedenog datuma zbog određivanja kvalifikacionih grupa koje će biti kreirane delegirano na osnovu rejtinga.

Početak turnira će proglasiti Dobrila Otović, izvršna direktorica  Kompanije “Lovćen životna osiguranja”, na svečanom koktelu (sponzor “13. Jul Plantaže” ), u subotu 26.12.2015. sa početkom u 12,00 h.

“Ukupan nagradni fond Festivala šaha “Lovćen životna osiguranja-pravi potez” je 750 eura. Takmičari su dužni donijeti svoje šahovske rekvizite i organizatoru platiti upisninu od 5 eura. Organizator je obezbijedio i nagrade za najbolje plasiranog ženskog takmičara kao i najbolje plasiranog člana kluba. Pobjednik Festivala  osvaja i šampionski pehar, a pobjednički trio festivala dobija i medalje.” - zaključuje Ralević.

Portal Analitika