Politika

Promjena strategije: DF protestuje i protiv ostatka opozicije

Demokratski front će na budućim javnim okupljanjima, osim standardnog zahtjeva za prelaznu vladu, protestovati i protiv ostatka opozicije zbog njihovog stava da nastave rad u Radnoj grupi parlamentarnog dijaloga.
Promjena strategije: DF protestuje i protiv ostatka opozicije
Portal AnalitikaIzvor

Ta odluka je, kako saznaje Pobjeda, već donešena na nivou lidera Demokratskog fronta, a prvi put će biti primijenjena na današnjem protestu ispred zgrade Skupštine. Tu informaciju je potvrdio i predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

- Protestovaćemo protiv diktatora tražeći njegov pad i prelaznu vladu, ali i protiv lažne opozicije - rekao je Medojević za Pobjedu.

Lider PzP je kao lažnu opoziciju ranije označio - Lekićev Demos, Rakčevićevu URA i Bečićeve Demokrate. Promjena Formalni razlog za promjenu strategije javnih okupljanja Demokratski front nalazi u odluci ostatka opozicije da nastavi učešće u radu Radne grupe parlamentarnog dijaloga bez obzira na to što je DPS još jednom odbio priču o prelaznoj vladi. (Opširnije čitajte u današnjoj Pobjedi)

Portal Analitika