Abiznis

Grupa Triglav: Ispunjena obećanja nas zbližavaju

Grupa Triglav (u okviru koje posluje crnogorsko Lovćen osiguranje) pripremila je novu korporativnu kampanju za tržišta na kojima je prisutna. Nova korporativna kampanja temelji se na jednoj ključnoj prednosti Grupe Triglav, a to je - ispunjavanje obećanja.
Grupa Triglav: Ispunjena obećanja nas zbližavaju
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tradicija kvaliteta

Ova kampanja naglašava tradiciju kvalitetnih usluga Grupe Triglav dugu 115 godina, kao što nas prepoznaju klijenti na prostoru bivše Jugoslavije.

Korporativnom kampanjom, čiji je slogan „Ispunjena obećanja nas zbližavaju”, dopunjen sa porukom „Već 115 godina”, obraćamo se postojećim i potencijalnim klijentima, posebno mladim ljudima, porodicama i starijim osobama, kao i ostalim relevantnim učesnicima na tržištima na kojima je prisutna Grupa Triglav.

Toplina i iskrenost

Grupa Triglav ne zaboravlja da su naši klijenti ljudi sa sopstvenim pričama i emocijama. Ključna poruka korporativne kampanje iskazana je na emotivan način. Toplina i vječnost veze, koja se temelji na iskrenosti i ispunjavanju datih obećanja je ključna poruka ove korporativne kampanje. Kroz jednu ličnu priču, na veoma jednostavan i jasan način, korporativna kampanja poručuje pojedincu da Grupa Triglav može da mu bude podrška u pojedinim životnim situacijama.

Zato je neophodno da ispunimo data obećanja, istovremeno uzimajući u obzir specifične situacije u kojoj se svaki klijent nalazi. Različite životne situacije od nas zahtijevaju različita rješenja.

Usklađena korporativna kampanja za sva tržišta

U korporativnoj kampanji su vješto ukombinovane karakteristike klijenata sa tržišta na kojima je prisutna Grupa Triglav, a sa kojima klijenti mogu da se poistovjete. Kampanja, koja je počela 20. decembra na svim tržištima, prilagođena je svakom tržištu pojedinačno. To uključuje širok spektar komunikacijskih kanala. Kampanju je moguće pratiti na televiziji, radiju, internetu, štampi, društvenim mrežama itd.

Grupa Triglav  svojim znanjem i finansijskom snagom već 115 godina opravdava povjerenje svojihklijenata da će se najbolje pobrinuti za njihovu sigurnost i budućnost. Ključni stubovi poslovanja su osiguravajuća djelatnost i upravljanje imovinom. Najveća osiguravajuće-finansijska grupa u regionu Adria i jedna od vodećih u jugoistočnoj Evropi posluje u šest država te na sedam tržišta zapošljava gotovo 5.400 ljudi.

Visoki nivo finansijske stabilnosti Grupe potvrđuju dugoročne ocjene kreditnog boniteta i ocjene finansijske snage »A«, s pozitivnom srednjoročnom prognozom, bonitetnih agencija  Standard and Poor's  i A.M. Best. Glavne vrijednosti društva su stručnost, bezbjednost, jednostavnost i društvena odgovornost, a poslanje Grupe je stvaranje bezbjednije budućnosti.

Portal Analitika