Društvo

Novogodišnji Coca-Cola karavan stiže 23. decembra u Podgoricu

Novogodišnji Coca-Cola karavan stiže u Podgoricu u srijedu 23. decembra,sa misijom da uz pomoć građana, institucija i obrazovnih ustanova sakupi knjige za djecu bez roditelja u Domu „Mladost“ u Bijeloj. Coca-Cola karavan biće postavljen ispred tržnog centra Delta Cityod 17h, kada počinje zabavni program za mališane, koji su pripremili Deda Mraz i polarna družina.
Novogodišnji Coca-Cola karavan stiže 23. decembra u Podgoricu
Portal AnalitikaIzvor

Pored doniranja knjiga, Coca-Cola sistem će u okviru dobrotvorne misije preurediti zajedničku prostoriju u Domu „Mladost“ i napraviti kutak u kome djeca mogu da sedruže, čitaju i igraju. Obezbjediće i nove police za knjige sakupljene na Novogodišnjem karavanu, koji je Coca-Cola sistem pokrenuo uz podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja i izdavačke kuće „Narodna knjiga“. 

„Zadovoljstvo nam je da podržimo Novogodišnji karavan,Coca-Cola sistem i njegove partnere u ovoj dobrotvornoj akciji. Ističemo da se Coca-Cola sistem i u prethodnom periodu istakao kao društveno odgovorna kompanija, tako što je učestvovala u rješavanjudruštvenih problema, posebno kada su u pitanju djeca bez roditeljskog staranja, ali i druge kategorije stanovništva,“ saopšteno je iz ministarstva rada i socijalnog staranja.

Coca-Cola sistem poziva sve građane da posjete Novogodišnji karavan, zabave se i pomognu da djetinjstvodjece bez roditelja bude srećnije, tako što će im pokloniti novu ili korištenu knjigu.

„Dođite u srijedu ispred tržnog centra Delta City i ponesite dječiju knjigu, a mi vam obećavamo sjajnu prazničnu zabavu. Zimska čarolija i duh praznika su pokloni koje Coca-Cola dobrotvorni karavan želi da donese mališanima bez roditelja u Bijeloj i sigurni smo da ćete nam u tome pomoći,“ saopšteno je iz Coca-Cola sistema.

Dječije knjige doniraće i izdavačka kuća „Narodna knjiga“, osnovne škole „Vuk Karadžić“, „Milorad Musa Burzan“, „21. Maj“ i vrtići u okviru JPU „Đina Vrbica“.

 

 

Portal Analitika